четвртак, 25. септембар 2014.

Молитвени почетак школске 2014/2015. године

У уторак, 2. септембра, на дан у који се молитвено прославља Св. пророк Самуило, у цркви Преподобне Мати Параскеве у Смедеревској Паланци је одржан молебан који су служили свештеници Слободан Сенић и Драган Миловановић, уз саслуживање ђакона Слободана Савића, вероучитеља. Новина је што су ове године у молитви по први пут заједнички учествовали ученици и запослени из две градске основне школе - "Херој Радмила Шишковић" и "Вук Караџић".

Црква је била пуна деце од најмлађег до најстаријег школског узраста, који су заједно са својим наставницима и учитељима, као и вероучитељима Милошем Јелићем и Слободаном Савићем узнели молитве Богу да им просвети срца и ум и благослови да им знања која стичу буду на корист. На крају молебана, свима се обратио свештеник Слободан Сенић, који је и сам дуго година радио као вероучитељ у школи "Херој Радмила Шишковић".

Из основне школе "Херој Радмила Шишковић", молитви су још присуствовали и директорка Слађана Масловарић и педагог Марија Милошевић - Несторовић. Цео догађај је био медијски пропораћен кроз објектив камера ТВ "Јасеница" и ТВ "Девић".  

Албум са фотографијама можете да погледате на вези ОВДЕ.

Нема коментара:

Постави коментар

Популарни постови

Претрага православних презентација

Пунотекстуална претрага по православном интернету: